Om

gunnars.dk er mit første domain, som jeg købte tilbage i februar 2002 med det primære formål, at have en fast mail adresse. Gennem årene har gunnars.dk i periode været sat op med forskellige CMS’er, som Joomla, WordPresss, Drupal m.fl., men det meste af tiden har One.com fået lov at reklamere gratis …

De seneste år har gunnars.dk været brugt til at dele billeder, som jeg har taget i forbindelse med mine døtres idræts-, skole- og familieaktiviteter. Primær håndbold, fodbold og gymnastik i den lokale idræts forening Stavtrup IF, men også forskellige skolearrangementer på Højvangskolen.

Du kan få adgang til billederne ved at henvende dig pr. e-mail (gunnar@einholm.dk) eller sms (22818879). Oplys venligst hvilke billedere du gerne vil have adgang til og hvad din relation er (fx min datter Emma spiller håndbold sammen med din datter). I forbindelse med stævne billeder som Grænse Cup, Svane Cup, 3-bold, så skal du oplyse navnet på dit barn, samt holdet/årgangen.

For en god ordens skyld: Billederne er beskyttet af ophavsret (Læs evt: https://da.wikipedia.org/wiki/Ophavsret). Du må, som udgangspunkt, bruge billederne privat (hvis du har fået adgang af mig), dvs. download til egen pc, tablet og telefon eller lignende, samt fremvise i privat regi herfra. Du må også printe dem på papir til det private fotoalbum, billeder til væggen derhjemme, i en fotobog til bedsteforældrene og til den kommende konfirmationsang. Alt anden brug, som fx Facebook og andre sociale medier er NO GO! Du vælger selv hvordan billeder af dine børn lægges på nettet, men respekter venligst at forældre til andre børn kan have andre holdninger. I håndbold og fodbold findes der typisk spillere fra modstanderholdet, selvom dit barn er hovedmotivet.

Ingen af billederne må bruges kommercielt, de kan ikke købes eller leveres i en bedre opløsning.

Billederne kan efter aftale bruges på Stavtrupportalen.dk, i Riposten (medlemsblad for Stavtrup IF), samt på hjemme- eller facebooksider tilknyttet de enkelte afdelinger i Stavtrup IF. Billederne skal krediteres og har billedet karakter af portræt (kontra situationbilledes taget i offentligt regi), så skal der indhentes skriftlig tilladelse med personen på billedet eller dennes forældre/værge. Tilladelse gælder kun til det specifikke formål, som fx. ét nummer af Riposten. Ønsker du at bruge billedet i et andet nummer af Riposten, så skal tilladelse indhentet igen.

Ønsker du billeder af dit barn fjernet fra min hjemmeside, så er jeg selvfølgelig lydhør. Send mig en e-mail med filnavnet, så fjerner jeg det.

Nej … Jeg laver ikke bryllupper, konfirmationer, firmafester eller lignende ting, så lad vær med at spørge. Jeg tager kun billeder af begivenheder, events, arrangementer, som mine døtre/familie deltager i og er bare flink at dele dem med andre forældre, som ikke har kamera med.

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt mig på gunnar@einholm.dk eller via sms på 22818879.

På forhånd tak
/Gunnar